Welkom

De mobiele pagina Mediums.be is aan het laden...
erkende mediums - directe antwoorden

Mediums.be

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Wen

Beste Wen,
Ik vind dat je een toppertje bent. Je voorspellingen zijn super. Jij bent een echte aanrader. Ik bel je zeker eens terug op. Groetjes Raya.

Raya Bezoek pagina Wen

Getuigenis over Gunter

Hallo Gunter, een goede morgen.
Gisteren heb ik een consult met je gehad. Wat een goed gevoel als ik deze morgen wakker werd. heb ik te danken aan ons gesprek. Lyla.

Lyla Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Vitta

Gebeld met Vitta. Wat deze dame uit haar kaartjes kan halen en vertellen is gewoon top, ze vertelde me zaken die helemaal klopte zonder dat ik info had gegeven. Zeer aangenaam om mee te praten. Super consult . Dank je van harte Rosa.

Rosa Bezoek pagina Vitta

Getuigenis over Louisa

Louisa, Dankzij je goede raad komt alles goed.
Bedankt voor de energie die je me gaf aan de telefoon. Joyce.

Joyce Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Gunter

Gunter wat is het fijn om met jou te praten. Tot nu toe alles wat je me verteld hebt is uitgekomen. Op 1 ding na. Maar ook dat zie je in December verbeteren.

Namaste Malie.

Malie Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Gunter

Goede reading van Gunter. Alles kwam uit. Ongelooflijk hoeveel hij weet. Jij verteld wat je ziet en daar heb ik iets aan. Door jou kan ik door. xx Charissa.

Charissa Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Shar

Shar bedankt voor de moeite en, ik vond heel fijne gesprek met u ik bel je nog terug. Mooie voorspelling je wist mijn liefde wel perfect te beschrijven, top medium Maryan

Maryan Bezoek pagina Shar

Getuigenis over Anouk

Lieve Anouk, wat bent u een fijn persoon om mee te praten en alles wat u zei kwam zeker overeen. Eindelijk bevestiging in mijn gevoel. Ik hoop dat alles uit mag komen zoals je ziet en ik laat het je zeker weten. Jij bent echt mijn nummer 1 vanaf nu. Heel veel liefs D.

D Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Negilia

Lieve Negilia,
Hartstikke bedankt voor je consult. Elke keer als ik gesproken heb voel ik me gerustgesteld, de meeste dingen van jouw zijn uitgekomen. Ik vind jouw de beste je bent echt top. Groetjes Sofie.

Sofie Bezoek pagina Negilia

Getuigenis over Mina

Lieve Mina.
Wat een lieve dame ben jij, je hebt mij dat duwtje gegeven dat ik nodig had. Veel liefs je bent een goei en ook heel lief medium. Elsa.

Elsa Bezoek pagina Mina

Getuigenis over Cor

Dank je Cor voor de steun die je mij nu al jaren geeft. Echt super en met zoveel geduld en begrip, je bent echt heel goed en alles klopt wat je zegt. Dank je wel Lois.

Lois Bezoek pagina Cor

Getuigenis over Odette

Wow Odette je bent echt goed. Je wist me alles te vertellen wat er bij mij speelt. Je bent eerlijk en praat me niet naar de mond respect. Hoop je snel weer te spreken. Liefs L.

Lott Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Patricia

Patricia, lieve vrouw uit belgie ik heb u pas kort gesproken stelt me gerust, bevestiging is soms nodig u blijft het zeggen 100 procent zeker dat ze terug komt soms moeilijk te geloven na alles wat er gebeurt is in al die tijd dat ik met haar ben maar goed wat dat betreft heeft u het altijd goed dan ga ik er deze keer ook maar van uit ik geloof in u. Namaste Jan.

Jan Bezoek pagina Patricia

Getuigenis over Malie

Malie, je blijft volhouden dat dit goedkomt, ondanks mijn twijfels hoop ik dat je gelijk krijgt groetjes Ilay.

Ilay Bezoek pagina Malie

Getuigenis over Karine

Beste Karine, ik zou u nog even op de hoogte houden. U zat helemaal juist. Dank u dat u mij vertrouwen en inzicht hebt gegeven. Ik ben een gelukkig en opgelucht mens. Lieve groet Martine.

Martine Bezoek pagina Karine

Getuigenis over Sabina

Sabina, is gewoon de allerliefste op deze lijn en zo een invoelend mens. Ze is super eerlijk, pikt de energie zo goed op van mensen, gewoonweg 10 sterren waard.
Dank je voor je tijd en ik bel je snel weer. Liefs en xx Marcha.

Marcha Bezoek pagina Sabina

Getuigenis over Gunter

Pas een heel mooi consult gehad van Gunter. Heldere waarnemingen, invoelend en oprecht. Heeft mij echt verder geholpen met wat mij bezighoudt.
Groetjes Karin.

Karin Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Tineke

Tineke je bleef volhouden dat er iemand anders in mijn leven zou komen, ondanks ik bleef hopen op een persoon uit mijn verleden,
t is gebeurd en ben echt verliefd en dolgelukkig wauw. Top,
Liefs Frida.

Frida Bezoek pagina Tineke

Getuigenis over Oceana

Dag Oceana,
Ik heb je zopas weer aan de lijn gehad, en sta versteld hoe je de dingen aanpakt, en hoe je de situatie perfect doorziet. Ik ben je zeer dankbaar voor wat je doet. Je bent gezegend. Van harte bedankt .
In Licht en Liefde, J.

Joyce Bezoek pagina Oceana

Getuigenis over Marja

Wauw Marja, rustig en heel duidelijk en heel herkenbaar.
Bedankt, ik zal er aan denken over wat je me meegaf als advies.
Bedankt Jade.

Jade Bezoek pagina Marja

Getuigenis over Safoera

Dank je wel Safoera voor je reading. Ook gerust geworden qua werk.
Groeten Res.

Res Bezoek pagina Safoera

Getuigenis over Monique

Monique, je deed het weer! 2 weken geleden voorspelde je contact op gisteren, en inderdaad het is helemaal gelopen zoals je zei. Dank je wel! Heel sterk, keer op keer! Liefs e.

e. Bezoek pagina Monique

Getuigenis over Aurora

Lieve Aurora, ik was zo blij jou gesproken te hebben
je hebt mij er bovenop geholpen. Al wat je zei kon ik een plaats geven en je bent een zuiver persoon die direct to the point komt.
Je voorspellingen zijn altijd uit gekomen. jij geeft me rust en kracht, bedankt uit de grond van mijn hart, je bent top. Anita xx.

Anita Bezoek pagina Aurora

Getuigenis over Aurora

Aurora is erg goed en gedetailleerd. Lieve vrouw en erg blij dat ik haar gebeld heb, aanrader. Lieve groet Arwen.

Arwen Bezoek pagina Aurora

Getuigenis over Olga

Fantastich gesprek gehad met Olga dank je wel. Nogmaals dank je wel. Ik zal je zeker nog een keer bellen.
Dank je xxx A.

A Bezoek pagina Olga

Getuigenissen op mobiel.Mediums.be

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

erkende mediums - directe antwoorden
Naar Boven